Feesten & Partijen

Bedrijfsfeest of partij in Amsterdam

 

Op zoek naar een unieke, adembenemende locatie voor uw bedrijfsfeest of partij in Amsterdam? Dan bent u bij Grand Café Ovidius op het juiste adres! Ovidius is flexibel en een ster in het organiseren van evenementen voor grotere groepen! Wij faciliteren verschillende festiviteiten en evenementen zoals een bedrijfsfeest, zakenlunches, recepties, bruiloften of verjaardagen. Ovidius ligt in het hartje van Amsterdam, in het prachtige Magna Plaza, midden in de grachtengordel met ruime parkeergelegenheid dichtbij.

 

Ovidius heeft alles in huis voor een geweldig bedrijfsfeest in Amsterdam!

 

Wilt u een staande receptie met een warm of koud buffet? Of wilt u een swingend feest met een band of een DJ? Of een combinatie van deze twee: boven een buffet en beneden dansen? Ook dat is mogelijk dankzij de half-open etage. Van geluidsoverlast is vanwege onze locatie in winkelcentrum Magna-Plaza geen sprake. Wilt u tot in de late uurtjes kunnen doorfeesten? Geen probleem!

 

Ook op culinair gebied hebben wij alle ingrediënten in huis om uw feest tot een succes maken. Ovidius biedt u verschillende culinaire mogelijkheden in prijsklassen voor elk budget. Een grote variatie van heerlijke hapjes  serveren wij bij een staande receptie van 70 tot 320 personen. Indien u andere wensen heeft, dan kunnen we deze uiteraard bespreken. Uitgebreide informatie over ons aanbod kunt telefonisch, via de fax of via e-mail bij ons aanvragen.

 

Ovidius: de gezelligste locatie voor uw bedrijfsfeest in Amsterdam maar ook voor een borrel!

 

Wilt u met uw bedrijf, collega’s , klanten of relaties een gezellige borrel organiseren, dan verzorgen wij dit tiptop voor u. Naast een ruime keuze aan dranken en heerlijke wijnen serveren wij veel verschillende soorten borrelhapjes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, belt u dan met Ovidius, stuur een fax of een e-mail.

 

Lunch organiseren voor vrienden, relaties of gasten?

 

De mogelijkheden zijn eindeloos en in allerlei prijsklassen mogelijk. Wij kunnen u tot een groep van 40 personen afgescheiden van het overige publiek op de boven-etage ontvangen. Zo kunt u ongestoord met uw eigen gezelschap genieten van uw festiviteit!