Bedrijfsborrel

Ovidius: het gezelligste en mooiste grand café voor uw bedrijfsborrel in Amsterdam!

 

Ovidius is een prachtig grand café, gevestigd in Magna Plaza, midden in de grachtengordel, in hartje centrum met ruime parkeergelegenheid dichtbij. Bij uitstek geschikt voor een gezellige en zeer goed verzorgde bedrijfsborrel in Amsterdam.

 

Of u nu wilt borrelen met uw bedrijf, collega’s , klanten of relaties: Ovidius verzorgt het tiptop voor u! Naast een ruime keuze aan dranken en heerlijke wijnen serveren wij veel verschillende soorten borrelhapjes in ons prachtige en sfeervolle grand café.Wilt u uw borrel combineren met bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie? Wij kunnen u tot een groep van 40 personen afgescheiden van het overige publiek op de boven-etage ontvangen. Zo kunt u ongestoord met uw eigen gezelschap het zakelijke combineren met heerlijke hapjes en drankjes. Informeer naar de mogelijkheden. Bel ons, of stuur een fax of e-mail.

 

Verjaardagen, feestjes en partijen

 

Ovidius is niet alleen een mooie en smaakvolle locatie voor bedrijfsborrels. Ook voor privé-gelegenheden bent u natuurlijk van harte welkom in ons grand café! Leg ons uw wensen, behoeften en budget voor en wij denken graag met u mee.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos en in allerlei prijsklassen mogelijk. Meer weten? Bel ons, of stuur een fax of e-mail. Wilt u eerst even komen kijken en proeven? Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur en zondag tot 22.00 uur. Wij zien u graag in grand café Ovidius!